Podcast och mer webbTV

Under December månad kommer vi att kunna fokusera på några av de saker som vi länge planerat, nämligen att komma igång med våra podcast och producera ett par nya webb-TV inslag. Några av de intressanta personer som vi kommer att få höra i vår podcast är Peter Steinhoff och dykmässans ansvarige Tommy Jarnbrink.

En hel del nyheter hoppas vi också kunna producera. En glädjande nyhet i dykbranchen är att det popar upp en del nya företag och intressanta produkter. En av dessa är Nanight som producerar dyklampor, vi hoppas kunna visa på fler intressant företag och om allt går som vi planerat kommer vi inom kort att besöka en stor fabrik som tillverkar torrdräkter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s