Vad händer på baksidan av sajten?

Dykarna.nu är Skandinaviens största community för dykare och det är med stolthet som varje dag har tusentals dykintresserade personer som besöker sidan. Trots detta så bedrivs sidan som ett sidoprojekt. Alla inblandade har heltidsjobb och det är främst på kvällar och helger som det händer saker!

Ibland kan det som medlem på sajten vara svårt att se det arbete som läggs ner och vad som händer ”bakom kulisserna”. Det är tanken att denna blogg ska ge en inblick i vad vi gör, vad som är på gång och hur vi tänker kring framtiden.

Följ oss gärna, välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s